Gratin de fenicul cu Pecorino și lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gratin de fenicul cu Pecorino și lămâie. Această rețetă servește 10 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 203 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de piper, brânză Pecorino romano, panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Heirloom roșii și Pecorino Gratin, Salată de fenicul ras cu portocale și Pecorino, și Salată De Fenicul Ras, Portocale Și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ulei ușor superficial sticlă de 2 litri sau vas de copt ceramic.
Încălziți 5 linguri de ulei în oală mare largă la foc mediu.
Se adauga ceapa si usturoiul; saut pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Adăugațifenicul; creșteți căldura la mediu-mare și automatulmercalpână când feniculul este ușor înmuiat și începe să se rumenească, amestecând frecvent,aproximativ 18 minute. Se amestecă în bulion și următoarele 4ingrediente. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți până când cea mai mare parte a bulionului este absorbită,aproximativ 5 minute.
Transfer la dish.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răceșteușor; acoperiți și răciți.
Lăsați să stea la camerătemperatura cu 1 oră înainte de coacere.
Topiți untul întigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați panko;saut până la aur, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc; se răcește în camerătemperatura. Se amestecă Pecorino, pătrunjel și peelinto panko. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. A se păstra etanș la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Presărați pankomixture peste fenicul.
Coaceți până când gratinul este încălzit și toppingul este auriu profund,aproximativ 20 de minute.