Gratin de fenicul cu Pecorino și lămâie

Gratin de fenicul cu Pecorino și lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gratin de fenicul cu Pecorino și lămâie. Această rețetă servește 10 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 203 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de piper, brânză Pecorino romano, panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Heirloom roșii și Pecorino Gratin, Salată de fenicul ras cu portocale și Pecorino, și Salată De Fenicul Ras, Portocale Și Pecorino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ulei ușor superficial sticlă de 2 litri sau vas de copt ceramic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
2
Încălziți 5 linguri de ulei în oală mare largă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se adauga ceapa si usturoiul; saut pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugațifenicul; creșteți căldura la mediu-mare și automatulmercalpână când feniculul este ușor înmuiat și începe să se rumenească, amestecând frecvent,aproximativ 18 minute. Se amestecă în bulion și următoarele 4ingrediente. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți până când cea mai mare parte a bulionului este absorbită,aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Transfer la dish.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răceșteușor; acoperiți și răciți.
6
Lăsați să stea la camerătemperatura cu 1 oră înainte de coacere.
1
Topiți untul întigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2
Adăugați panko;saut până la aur, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
3
Se ia de pe foc; se răcește în camerătemperatura. Se amestecă Pecorino, pătrunjel și peelinto panko. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. A se păstra etanș la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
4
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
5
Presărați pankomixture peste fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6
Coaceți până când gratinul este încălzit și toppingul este auriu profund,aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista