Granita de migdale reteta ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 201 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Granita De Migdale, Granita De Cireșe-Migdale, și Granita de cafea și lapte de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pur și simplu toate ingredientele cu 1 1/4 cești de apă în ablender până la neted. Setați o sită cu ochiuri fine peste o tigaie metalică de 9x9x2"; strecurați,aruncând solidele. Congelați amestecul timp de 1 oră.Se amestecă, zdrobind orice părți înghețate cu spatea unei furculițe. Acoperiți și congelați amestecul până când este ferm,aproximativ 2 ore. Folosind o furculiță, răzuiți granitavigor pentru a forma fulgi de gheață. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți bine cufolie și păstrați înghețat. Dă-i o scrapăînainte de servire.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.