Gobi Aloo (conopidă în stil Indian cu cartofi)

Gobi Aloo (conopidă în stil Indian cu cartofi)
Gobi Aloo (conopidă în stil Indian cu cartofi) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 98 cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, usturoi, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Conopidă indiană condimentată și cartofi {Aloo gobi}, Conopidă Condimentată Indiană Și Cartofi Akan Aloo Gobi, și Aloo Gobi curry, cum să faci punjabi Aloo Gobi / stil dhaba.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu. Se amestecă semințele de chimen, usturoiul și pasta de ghimbir. Gatiti aproximativ 1 minut pana cand usturoiul se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați cartofii. Condimentează cu turmeric, boia de ardei, chimen, garam masala și sare. Acoperiți și continuați să gătiți 5 până la 7 minute amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
CartofiCartofi
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ChimenChimen
SareSare
3
Se amestecă conopida și coriandrul în cratiță. Reduceți căldura la minim și acoperiți. Amestecând ocazional, continuați să gătiți 10 minute sau până când cartofii și conopida sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista