Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă gnocchi ricotta cu afine cu sos de unt brun. Pentru 1,15 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine, 33 g de grăsimi și un total de 436 de calorii. Dacă aveți la îndemână făină, salvie, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 39%. Gnocchi de ricotta de dovleac cu unt brun de vanilie, Gnocchi cu sos de lămâie și salvie și Gnocchi de sfeclă cu friptură și sos de unt brun sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Tăiați mărunt 1/4 cană de merișoare. Într-un castron mare, combinați brânza ricotta, făina, parmezanul, oul, 1/2 linguriță de sare și merisoarele tocate; se amestecă până se omogenizează. Pe o suprafata usor infainata se framanta de 10-12 ori, formand un aluat moale. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună Calitate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Căpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Împărțiți aluatul în patru părți. Pe o suprafață cu făină, rulați fiecare porție într-o frânghie de 3/4 inchi; tăiat în 3/4 inci. bucăți. Apăsați și rulați fiecare bucată cu o furculiță ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
3
Într-un cuptor olandez, aduceți apă la fiert. Gatiti gnocchi in loturi 30-60 de secunde sau pana cand plutesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Scoateți cu o lingură cu fantă; tine de cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Într-o cratiță mare și grea, gătiți untul la foc mediu 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Adăugați salvie; gătiți 3-5 minute mai mult sau până când untul devine maro auriu, amestecând din când în când. Se amestecă nucile, piperul alb, merișoarele rămase și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați gnocchi; se amestecă ușor pentru a acoperi.
Gnocchi funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Cecchi Chianti Classico cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cecchi Chianti Classico
Chianti Classico este vinul emblematic al familiei Cecchi. Vinul se caracterizează printr-o culoare roșu rubiniu intens, care tinde spre granit odată cu învechirea. La gust, este armonizat de o aromă uscată, plină. La nas este plin, bogat si vinos, caracterizat prin note de violete.