Gnocchi mari cu flori de arpagic: Gnocchi con la Erba Cipollina Fiorisce

Nevoie de un felul principal vegetarian? Gnocchi mari cu flori de arpagic: Gnocchi con lan Erba Cipollina Fiorisce ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 417 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ricotta, mai multe grătare nucșoară, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Ricottan Și Gnocchi De Arpagic, Gnocchi cu pesto de lămâie și arpagic, și Brânză De Capră Și Gnocchi De Arpagic Cu Sparanghel.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, pulverizați brânza ricotta în foarte puține caș cu o lingură de lemn. Bateți ouăle și adăugați-le la brânză.
Adăugați Montasio, vârf de sare și piper, nucșoară și cuișoare.
Combinați bine ingredientele, apoi adăugați făina. Se amestecă foarte ușor, doar până când făina este încorporată.
Praf foarte ușor o suprafață curată cu făină.
Așezați amestecul de ricotta pe suprafața de lucru. Împărțiți amestecul în 8 loturi. Luați un lot și închideți-l în mâini. Formați o formă ovală plată care măsoară aproximativ 2 inci lungime și 3/4 inci lățime. Păstrați gnocchiul în 1 mână și apăsați o floare în centrul gnocchiului.
Adăugați câteva dintre scallions. Închideți floarea cu aluatul și repetați procesul cu aluatul rămas, scallions și flori. Ar trebui să aveți 8 gnocchi.
Puneți-le într-o caserolă și acoperiți timp de 10 minute.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti gnocchiul in apa clocotita timp de 12 minute.
În timp ce gnocchiul gătește, topește untul și salvia într-o cratiță și păstrează cald.
Scurgeți gnocchiul și împărțiți uniform între bolurile de paste încălzite. Se acoperă cu untul topit și se servește imediat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu mâncarea.