Gnocchi de cartofi dulci cu ciuperci

Gnocchi de cartofi dulci cu ciuperci
Gnocchi de cartofi dulci cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $1.18 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 254 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână gnocchi de cartofi dulci, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun crocant cu ciuperci balsamice caramelizate + brânză de capră, Gnocchi De Cartofi Cu Ciuperci Saut, și Gnocchi de cartofi cu unt de usturoi, ciuperci și melci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți gnocchi conform instrucțiunilor pachetului. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
2
Topiți 2 Linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciuperci; saut 3 până la 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Adăugați usturoi și eșalotă; saut 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Scoateți din tigaie. Ștergeți tigaia curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Topiți restul de 4 linguri. unt în tigaie la foc mediu-mare; gatiti 2 pana la 3 minute sau pana se rumeneste usor. Se amestecă amestecul de pătrunjel, salvie și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați gnocchi fierți fierbinți și aruncați ușor. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
GnocchiGnocchi
8
Serviți imediat cu toppingurile dorite.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista