Reteta Cheesy Gnocchi Florentin ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 518 calorii. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză muenster, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui Florentin Cu Brânză, Gnocchi Cu Tigaie Cu Brânză, și Tigaie Cu Gnocchi Brânză.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați 1 caserolă de 1/2 litru cu spray de gătit. Gatiti spanacul conform indicatiilor de pe ambalaj; scurgeți în strecurătoare sau strecurătoare mare. Apăsați pentru a elimina excesul de umiditate. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Sita
Cuptor
2
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa; gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie. Se amestecă făina. Se amestecă treptat în jumătate și jumătate. Se amestecă gnocchi; se încălzește până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
4
Se ia de pe foc. Se amestecă brânzeturile și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
5
Puneți aproximativ 2 căni din amestecul de gnocchi în caserolă. Se acoperă cu spanac, apoi amestecul de gnocchi rămas. Se acoperă cu felii de roșii; periați cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Roșii
Ulei De Măsline
Gnocchi
Spanac
6
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc deasupra și gnocchi este fraged.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.