Gingery friptură de porc cu cimbru

Gingery friptură de porc cu cimbru
Gingery friptură de porc cu cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 19,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 204g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 1348 calorii. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei pentru copii, filet de porc, conserve de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Friptură de porc cu cimbru, Friptură De Porc Condimentată Cu Cimbru, și Gatiti cartea: friptura de porc cu cimbru si patrunjel.

Instrucțiuni

1
Poziționați grătarul cuptorului în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F. condimentați carnea de porc cu sare și piper și rulați cimbru proaspăt, astfel încât să fie condimentat peste tot. Frecați conservele de ghimbir peste toată carnea. Ungeți ușor un vas de copt ceramic cu ulei de măsline și puneți carnea de porc în vas. Dacă vreo conservă de ghimbir a căzut de pe carne, îngrămădiți-le deasupra cărnii de porc și stropiți ușor cu ulei de măsline. Aruncați dovleceii cu un strop ușor de măsline și un vârf de sare și împrăștiați în jurul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Coaceți până când centrul cărnii de porc ajunge la 140 de grade F, aproximativ 15 până la 18 minute. Porniți broilerul (lăsați carnea acolo unde este) și fierbeți până când conservele de deasupra porcului se caramelizează, un minut sau două. Carnea de porc ar trebui să aibă acum 145 de grade în centrul său. Scoateți vasul din cuptor, cortul cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Feliați carnea de porc, lingurați o parte din sucul de ghimbir din tigaie deasupra și serviți cu dovleceii prăjiți și niște salată și pâine ușor îmbrăcate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GhimbirSuc De Ghimbir
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista