Reteta Cornbread cruste Gina ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 15 minute. O porție conține 442 calorii, 11g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb măcinată, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o pâine. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Gina ' s spanac Dip, Gina ' s Oxtail Stew, și Gina ' s Butterscotch Sundae pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Puneți o tigaie din fontă de 10 inci în cuptor și încălziți-o timp de cel puțin 30 de minute. Între timp, pregătiți aluatul.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Bateți împreună făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea într-un bol mare. Într-un castron mediu, amestecați împreună laptele, ouăle și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Faceți un puț în centrul ingredientelor uscate și turnați amestecul umed în puț. Folosiți o furculiță sau o spatulă pentru a amesteca aluatul până se combină uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Scoateți tigaia fierbinte din cuptor, adăugați grăsimea și rotiți pentru a acoperi fundul.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se toarnă aluatul în tigaie și, folosind o spatulă, se întinde aluatul uniform pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Coaceți până se rumenesc ușor, ferm și elastic la atingere, aproximativ 25 până la 30 de minute (Vezi nota bucătarului).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți din cuptor și serviți direct din tigaie, dacă doriți.
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica fină de fructe Riesling și un indiciu de bază de minerale din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales atunci când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.