Ghindă Squash și Kale peste Penne
Acorn Squash și Kale peste Penne ar putea fi doar vasul lateral pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 225 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, penne, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Rețete similare includ Penne Cu Dovlecei De Ghindă Și Pancetta, Penne cu dovleac, varză și brânză de capră {12 săptămâni de dovleac de iarnă}, și Dovleac de ghindă cu Rodie și Tabbouleh de Kale.
Instrucțiuni
Așezați dovleceii într-o farfurie cu 1/4 cană de apă. Acoperiți cu folie de plastic. Cuptor cu microunde 7 minute la mare sau până se înmoaie.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați kale și bulion; acoperi. Gatiti 3 minute, amestecand ocazional. Descoperi; gatiti 1 minut. Se amestecă sarea, piperul și nucșoara. Se amestecă dovleceii și pastele, aruncând ușor.
Alegerea vinului Andreei: fructul opulent al strugurilor smillon alb, nuanțat de pământ, preia atât dulceața dovlecelului de ghindă, cât și lovitura de kale. Căutați Peter Lehmann Smillon, Australia 2001, $