Ghimbir-Pere Crumble
Nevoie de o desert vegan? Crumble de ghimbir-pere ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 194 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de zahăr, scorțișoară măcinată, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pear Ginger Crumble, Crumble de Mango, pere și ghimbir, și Pere Și Ghimbir Cristalizat Se Sfărâmă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. poziționați un raft în treimea inferioară a cuptorului. Feliați fiecare sfert de pere în bucăți de mușcătură și așezați-le într-un bol mare de amestecare.
Adăugați coaja, zahărul, făina și ghimbirul; aruncați ușor. Puneți fructele în crusta pregătită. Pentru a face toppingul de crumble, combinați amestecul de crustă rezervat, făina, zahărul brun și scorțișoara într-un castron mic.
Se presară peste umplutura de pere și se coace până când toppingul se rumeneste și fructele sunt fragede, 50 până la 55 de minute.
Lăsați să se răcească înainte de feliere.