Georgia Peach Buttercream Glazura

Georgia Peach Buttercream Glazura
Georgia Peach Buttercream glazura ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 323 calorii, 0g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, piersică, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Cupcakes vegani cu piersici cu glazură de unt de miere, Georgia Peach Pie, și Înghețată De Piersici Georgia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați piersica într-un blender sau robot de bucătărie până la piure. (Piureul trebuie să măsoare aproximativ 1/2 cană.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zahăr pudră alternativ cu piersica piure, bătând până se omogenizează bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista