Gem De Pere De Vanilie Brandied
Gemul de pere de vanilie Brandied ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 34 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 50. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 238 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coniac, suc de lămâie, pectină universală pomona și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tarta Cu Pere-Nuc Brandied, Budinca De Vanilie Cu Smochine Brandiate, și Tartele de vișine și pere brandy.
Instrucțiuni
Dacă aveți de gând să păstrați dulceața, pregătiți borcanele și capacele: așezați cinci borcane cu jumătate de halbă pe un raft într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzi și capace într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Combinați zahărul și pectina într-un castron mediu și bateți pentru a amesteca.
Combinați perele, sucul de lămâie, apa de calciu, coniacul și boabele de vanilie și semințele într-o cratiță mare, cu fundul greu și aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent.
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și untul și readuceți amestecul la fierbere completă. Se fierbe timp de un minut.
Puneți dulceața fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.