Gem de pere cu Cardamom verde

Gem de pere cu Cardamom verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați gemul de pere cu Cardamom verde. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 332 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 25 și costă 42 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pere bartlett, păstăi de cardamom, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Sos de pere de ghimbir-Cardamom (și unt de pere), Pear Cardamom Clafoutis, și Tartă cu pere și cardamom.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare de sticlă sau ceramică, aruncați perele cu zahărul și sucul de lămâie. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți o lingură de metal în congelator.
3
Transferați perele și lichidul lor într-o oală largă și grea și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Puneți cardamomul zdrobit într-o minge de ceai și adăugați-l în oală. Gatiti perele la foc mare, amestecand frecvent, pana cand lichidul incepe sa se ingroase si perele devin translucide, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți vasul de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați o treime din pere într-un robot de bucătărie sau într-o moară de alimente și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Adăugați piureul în oală. Se fierbe la foc moderat, amestecând, până când gemul este foarte gros, aproximativ 5 minute. Pentru a testa gemul, aruncați o cantitate mică pe lingura răcită și congelați timp de aproximativ 30 de secunde. Când înclinați lingura, gemul trebuie să fie gros și să curgă încet lingura. Dacă gemul este curgător, gătiți-l câteva minute mai mult, apoi testați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți bila de ceai și amestecați mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
CeaiCeai
9
Puneți gemul în trei borcane curate, de 1 litru și lăsați să se răcească complet. Închideți bine borcanele și păstrați gemul de pere în frigider timp de până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Revista