Gem De Ghimbir Cu Rubarbă De Zmeură

Gem De Ghimbir Cu Rubarbă De Zmeură
Gemul de ghimbir cu rubarbă de zmeură este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. Această rețetă servește 50 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 44 calorii. Această rețetă este plăcută de 114 gurmanzi și bucătari. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pectina universală pomona, zahărul, rubarba și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gem De Piersici Cu Rubarbă, Sos De Zmeură De Rubarbă Cu Un Sărut De Ghimbir, și Tartele Rustice De Rubarbă Și Zmeură Cu Ghimbir Și Tei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti zaharul si pectina intr-un bol mediu si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Combinați rubarba și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe doar până când rubarba se descompune, 10 până la 12 minute. Între timp, curățați zmeura într-un robot de bucătărie sau blender. Ar trebui să aveți 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Măsurați rubarba înăbușită. Ar trebui să aveți 4 căni. Întoarceți rubarba și zmeura purificată în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Adăugați coaja de lămâie și sucul și apa de calciu și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
5
Adăugați amestecul de zahăr-pectină, ghimbirul cristalizat și ghimbirul ras și readuceți amestecul de fructe la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe tare timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
PectinăPectină
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
6
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista