Gelatină De Zmeură-Ciocolată

Gelatină De Zmeură-Ciocolată
Gelatina de zmeură-ciocolată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 191 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 1,09 USD pe porție. Un amestec de pulbere de gelatină, jumătate și jumătate, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gelatină De Zmeură Turnată, Inel De Gelatină De Zmeură, și Cran-Gelatină De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pureați zmeura cu 3/4 cană de zahăr și 1/3 cană de apă într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Aduceți jumătate din piureul de zmeură la fiert într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Presărați 4 lingurițe de gelatină peste 1/2 cană de apă rece într-un bol mediu; lăsați să stea 1 minut. Se amestecă piureul fierbinte de zmeură până se dizolvă gelatina, apoi se amestecă piureul de zmeură rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Pulverizați nouă căni de hârtie de 5 uncii cu spray de gătit. Umpleți fiecare cană aproximativ trei sferturi plină cu amestecul de gelatină de zmeură. La frigider până când gelatina începe să se stabilească, dar suprafața este încă lipicioasă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Bomboane RuntsBomboane Runts
6
Între timp, aduceți jumătate și jumătate și restul de 1/4 cană de zahăr la fiert într-o cratiță mică, amestecând până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Adăugați ciocolata, reduceți focul la minim și gătiți, amestecând, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8
Presărați restul de 2 lingurițe de gelatină peste 1/2 cană de apă rece într-un bol mediu; lăsați să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Se toarnă amestecul de ciocolată și se amestecă până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane RuntsBomboane Runts
10
Se toarnă amestecul de gelatină de ciocolată în cupele deasupra gelatinei de zmeură și se dă la frigider până se fixează complet, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane RuntsBomboane Runts
11
Desfaceți gelatina: răsturnați cupele pe farfurii și rupeți cu grijă hârtia. Se acoperă cu frișcă și zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Bomboane RuntsBomboane Runts
12
Fotografie realizată de Jonathan Kantor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista