Roșiile, busuiocul și Ricotta Gelati ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 393 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher grosieră, roșii lacrimă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ricotta, roșii și busuioc Torte, Supă de roșii cu brânză Ricotta și busuioc, și Tartă de roșii Heirloom cu Ricottan și busuioc.
Instrucțiuni
1
Puree roșii în procesor până la neted. Se strecoară prin sită fină, apăsând pe solide pentru a elibera suficient piure de roșii pentru a măsura 2 căni. Aruncați orice piure și solide rămase în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Roșii
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
2
Adăugați 1 cană de sirop simplu răcit și un vârf de sare kosher grosieră în piureul de roșii strecurat; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher Grosieră
Sirop Simplu
Piure De Roșii
3
Transferați amestecul de roșii la producătorul de înghețată și procesați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
4
Transferați gelato în recipient; acoperiți și congelați până la fermitate, aproximativ 3 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelato
1
Aduceți 1 1/2 căni de sirop simplu pentru a fierbe într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; adăugați 3 căni de frunze de busuioc în sirop și amestecați până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Proaspăt
Sirop
3
Transferați amestecul de busuioc în castron și dați-l la frigider până la rece, aproximativ 2 ore. Puree amestec de busuioc și 6 linguri de apă în blender până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Transferați amestecul de busuioc la producătorul de înghețată și procesați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
5
Transferați gelato în recipient; acoperiți și congelați până la fermitate, aproximativ 3 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelato
1
Combinați brânza ricotta și laptele în procesor; piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Lapte
2
Adăugați 3/4 cană de sirop simplu și procesați până se omogenizează și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
3
Transferați amestecul de ricotta la producătorul de înghețată și procesați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Brânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
4
Transferați gelato în recipient; acoperiți și congelați până la fermitate, aproximativ 3 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelato
1
Se amestecă 1 cană de zahăr și 1/3 cană de apă într-o cratiță mică grea la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când culoarea este chihlimbar mediu (nu chihlimbar adânc), ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu pensula de patiserie înmuiată în apă și tigaia învârtită, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Scoateți tigaia de pe foc. Aruncați ușor roșiile în sirop de caramel fierbinte, înclinând tigaia pentru a acoperi. Folosind furculita, ridicați rapid roșiile și transferați-le pe o foaie de folie. Răciți roșiile complet. Faceți înainte: roșiile cherry confiate pot fi făcute cu 5 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Cherry
Sos De Caramel
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
3
Lăsați să stea la temperatura camerei.
4
Se toarnă suficient ulei vegetal într-o cratiță mică și grea pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
5
Ulei de căldură la foc mediu la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
6
Adăugați frunze de busuioc și prăjiți până la translucid, aproximativ 2 minute. Folosind lingura cu fante, transferați busuiocul pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Faceți înainte: se poate face cu 5 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Proaspăt
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
7
Lăsați să stea la temperatura camerei.
8
Folosind o lingură de înghețată de 1 până la 1 1/2 inch, scoateți 1 lingură din fiecare gelato în boluri sau pahare puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelato
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoop
Bol
9
Garnisiți cu roșii cherry confiate și frunze de busuioc prăjite și serviți.