Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui

Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui
Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciocolată semidulce, strecurătoare, termometru cu citire instantanee și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Gatiti cartea: Caramel sarat-Trufe de ciocolata dulce-amărui, Gătiți cartea: Cupcakes cu cinci condimente cu ciocolată dulce-amăruie, și Gatiti cartea: Trufe de ciocolata alba.

Instrucțiuni

1
Pentru a face trufele, așezați ciocolata și untul într - un castron rezistent la căldură de 4 până la 6 căni, așezat într-o tigaie largă cu apă abia fierbinte la foc mic. Se amestecă frecvent până când ciocolata și untul sunt complet topite și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
TrufeTrufe
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți vasul; pune deoparte. Lăsați tigaia la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați gălbenușul de ou într-un castron mic. Treceți treptat în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați vasul în tigaie; se amestecă constant până când amestecul de gălbenuș se îngroașă ușor până la consistența cremei ușoare și se înregistrează între 160 și 165 F pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UșoarăCremă Ușoară
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți din tigaie; răzuiește imediat amestecul de gălbenușuri peste ciocolata topită
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se amestecă ușor, fără a bate sau bate, doar până când oul este complet încorporat și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un castron curat. Acoperiți și răciți până la fermitate, 2 ore sau mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Pentru a forma trufele, scoateți amestecul de trufe din frigider; lăsați să se înmoaie aproximativ 30 de minute dacă amestecul este foarte dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
9
Se toarnă cacao într-o farfurie de plăcintă. Scufundați un bailer de pepene galben sau o lingură mică într-un pahar cu apă fierbinte, ștergeți orice exces de apă și răzuiți pe suprafața amestecului de trufe răcit pentru a forma o bilă aspră de 1 inch. Ciupiți trufa în formă cu degetele, dacă este necesar; nu trebuie să fie perfect rotundă. Depuneți trufa în cacao. Repetați cu amestecul de trufe rămas. Agitați ușor placa de plăcintă pentru a acoperi trufele cu cacao. Trufele pot fi păstrate, bine acoperite și refrigerate, până la 2 săptămâni sau congelate până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Pepene GalbenPepene Galben
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Variație
1
Adăugați 1 linguriță extract de mentă în ciocolata topită cu amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista