Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui
Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciocolată semidulce, strecurătoare, termometru cu citire instantanee și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Gatiti cartea: Caramel sarat-Trufe de ciocolata dulce-amărui, Gătiți cartea: Cupcakes cu cinci condimente cu ciocolată dulce-amăruie, și Gatiti cartea: Trufe de ciocolata alba.
Instrucțiuni
Pentru a face trufele, așezați ciocolata și untul într - un castron rezistent la căldură de 4 până la 6 căni, așezat într-o tigaie largă cu apă abia fierbinte la foc mic. Se amestecă frecvent până când ciocolata și untul sunt complet topite și netede.
Scoateți vasul; pune deoparte. Lăsați tigaia la foc mic.
Așezați gălbenușul de ou într-un castron mic. Treceți treptat în apa clocotită.
Așezați vasul în tigaie; se amestecă constant până când amestecul de gălbenuș se îngroașă ușor până la consistența cremei ușoare și se înregistrează între 160 și 165 F pe un termometru cu citire instantanee.
Scoateți din tigaie; răzuiește imediat amestecul de gălbenușuri peste ciocolata topită
Se amestecă ușor, fără a bate sau bate, doar până când oul este complet încorporat și amestecul este neted.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină într-un castron curat. Acoperiți și răciți până la fermitate, 2 ore sau mai mult.
Pentru a forma trufele, scoateți amestecul de trufe din frigider; lăsați să se înmoaie aproximativ 30 de minute dacă amestecul este foarte dur.
Se toarnă cacao într-o farfurie de plăcintă. Scufundați un bailer de pepene galben sau o lingură mică într-un pahar cu apă fierbinte, ștergeți orice exces de apă și răzuiți pe suprafața amestecului de trufe răcit pentru a forma o bilă aspră de 1 inch. Ciupiți trufa în formă cu degetele, dacă este necesar; nu trebuie să fie perfect rotundă. Depuneți trufa în cacao. Repetați cu amestecul de trufe rămas. Agitați ușor placa de plăcintă pentru a acoperi trufele cu cacao. Trufele pot fi păstrate, bine acoperite și refrigerate, până la 2 săptămâni sau congelate până la 3 luni.
Adăugați 1 linguriță extract de mentă în ciocolata topită cu amestecul de ouă.