Gatiti cartea: Thai Chicken Karaage ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $9.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 1285 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, usturoi, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 88 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gatiti cartea: salata de vita thailandeza, Gatiti cartea: salata de vita thailandeza, și Gatiti cartea: pui cu nucsoara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face saramura, combinați toate ingredientele. Puneți deoparte 1 cană de saramură pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2
Adăugați coapsele de pui în saramura rămasă, acoperiți și dați-le la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Scoateți puiul din saramură și așezați bucățile într-o strecurătoare sau strecurătoare, lăsând excesul de saramură să se scurgă. Aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Se toarnă suficient ulei într-o oală adâncă sau o friteuză de blat pentru a acoperi puiul și se încălzește la 370 km F. praf puiul generos cu amidon de porumb și se prăjește până se rumenesc. Folosiți clești pentru a întoarce piesele pentru o rumenire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Cartofi Noi Sau Cartofi Baby Yukon Gold
5
Scoateți puiul din friteuză cu clești sau o lingură cu fante și transferați într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3/4 Cana Lapte La Temperatura Camerei
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Se adaugă ceapa, jalapele aproximativ, saramura rezervată de 1 cană și sosul chile, se aruncă pentru a acoperi și se condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărunțișuri De Curcan (ficat și Gât îndepărtate), Tocate
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ciupiți Piper Măcinat
2 Lingurițe De Piper Boabe întreg
7
Garnisiți cu coriandru, mentă și busuioc și serviți.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.