Gatiti cartea: Tarta de piersici crocanta si cremoasa
Gatiti cartea: Tarta de piersici crocanta si cremoasa este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 494 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de migdale, migdale, crustă tartă făcută și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gătiți cartea: Falafel roșu elvețian crocant, Gatiti cartea: Tarta de melasă, și Gatiti cartea: Banana Tart Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face streusel: lucrând cu vârful degetelor, amestecați toate ingredientele împreună într-un castron mic până când sunt combinate uniform. Acoperiți streuselul strâns cu folie de plastic și puneți-l la frigider până când este nevoie. (Înfășurat bine, streuselul poate fi refrigerat până la 2 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
2
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați tigaia pe o foaie de copt tapetată cu pergament sau un covor de silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Formă Tartă
4
Pentru a face tarta: feliați 5 jumătăți de piersici în cruce. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să așezați fiecare piersică pe jumătate tăiată în jos pe o tăietură și să o feliați transversal în felii subțiri, păstrând jumătatea feliată intactă. Apoi ridicați fiecare jumătate pe o spatulă, apăsați ușor pe jumătate pentru a o ventila puțin și așezați-o în crustă, cu marginea feliei exterioare de piersică aproape atingând marginea crustei, astfel încât să aveți 5 "spițe" de piersică și un spațiu gol în centru. Tăiați jumătatea de piersică rămasă, astfel încât să se încadreze în centrul tartei și, folosind vârful cuțitului, tăiați un mic model tic-tac-toe în centrul piersicii. Puneți deoparte în timp ce faceți umplutura cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuțit
5
Bateți smântâna, oul, zahărul și extractul de migdale împreună într-un castron mic. Când este amestecat, bateți vasul de pe tejghea pentru a elimina bulele de aer și turnați umplutura peste și în jurul piersicilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Coaceți tarta timp de 10 minute. Coborâți temperatura cuptorului la 375 de grade F și coaceți tarta pentru încă 20 de minute, moment în care ar trebui să adăugați streuselul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți streuselul din frigider și, folosind degetele, rupeți-l în bucăți mici. Trageți cu grijă foaia de copt în partea din față a cuptorului (dacă reușiți să obțineți streuselul pe tartă fără a scoate tarta din cuptor și a arunca umplutura delicată, cu atât mai bine, dar trageți-o complet dacă este mai ușor) și presărați streuselul uniform peste părțile cremoase ale tartei.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
8
Coaceți încă 20 până la 25 de minute (timpul total de coacere este de 50 până la 55 de minute), sau până când umplutura este setată și streuselul este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți tarta din cuptor și transferați tigaia într-un raft pentru a se răci până abia se încălzește sau la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
10
Chiar înainte de servire, praf cu zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
11
Aluat dulce de tartă cu nuci-face o crustă de 9 inci -
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Nuci
12
Puneți făina, nucile măcinate, zahărul și sarea cofetarilor într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori pentru a combina. Împrăștiați bucățile de unt peste ingredientele uscate și pulsați până când untul este tăiat grosier—ar trebui să aveți câteva bucăți de mărimea fulgilor de ovăz și unele de mărimea mazării. Amestecați gălbenușul, doar pentru a-l rupe și adăugați-l puțin câte puțin, pulsând după fiecare adăugare. Când oul este înăuntru, procesați în impulsuri lungi—aproximativ 10 secunde fiecare—până când aluatul, care va arăta granular la scurt timp după adăugarea oului, formează aglomerări și caș. Chiar înainte de a ajunge la această etapă, sunetul mașinii care lucrează aluatul se va schimba—capul sus. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și, foarte ușor și cu moderație, frământați aluatul doar pentru a încorpora orice ingrediente uscate care ar fi putut scăpa de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Fulgi De Ovăz
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Mazăre
Sare
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
13
Ungeți o tigaie de tartă canelată de 9 inci cu fundul detașabil. Apăsați aluatul uniform pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei, folosind toate bucățile de aluat, cu excepția unei bucăți mici, pe care ar trebui să le salvați în frigider pentru a patch-uri orice fisuri după ce crusta este coaptă. Nu fiți prea grei-apăsați crusta astfel încât marginile bucăților să se agațe una de cealaltă, dar nu atât de tare încât crusta să—și piardă textura sfărâmicioasă. Congelați crusta timp de cel puțin 30 de minute, de preferință mai mult, înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Tigaie
14
Parțial sau complet
15
Coaceți crusta: centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Ungeți partea strălucitoare a unei bucăți de folie de aluminiu și potriviți folia, cu partea unsă în jos, strâns de crustă. (Din moment ce ați înghețat crusta, o puteți coace fără greutăți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
17
Puneți tigaia pe o foaie de copt și coaceți crusta timp de 25 de minute. Îndepărtați cu grijă folia. Dacă crusta s-a umflat, apăsați-o ușor cu spatele unei linguri. Pentru o crustă parțial coaptă, puneți crusta dacă este necesar, apoi transferați crusta într-un suport de răcire (păstrați-o în tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch