Gatiti cartea: Orchiette cu Broccoli rabe

Gatiti cartea: Orchiette cu Broccoli rabe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Orchiette with Broccoli Rabe. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $1.92 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 309 calorii. Dacă aveți piper, vin, orchiette și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: Broccoli Rabe cu ardei iute si usturoi, Gatiti cartea: Broccoli si Pesto Tagliatelle, și Gatiti cartea: Broccoli, orez si caserola Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele in apa clocotita aproximativ 5 minute inainte de a verifica prima data. Când pastele sunt doar fragede, dar nu destul de gata, scurgeți-le, rezervând aproximativ o cană din apa de gătit. Aruncați pastele cu sosul, împreună cu o parte din apa pentru Paste pentru a împiedica uscarea pastelor. Gustați și reglați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2
Serviți imediat, cu parmezanul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista