Gatiti cartea: Carroty Mac și brânză

Gatiti cartea: Carroty Mac și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Carroty Mac and Cheese. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 558 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână macaroane, pudră de muștar, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: brânză Pimento, Gatiti cartea: Mac și brânză cu Soubise, și Gatiti cartea: brânză Bourekas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F și ungeți o tigaie pătrată de 8 inci. Aranjați un suport în treimea superioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Gatiti macaroanele conform instructiunilor pachetului intr-o oala mare cu apa clocotita sarata; adăugați morcovul cu 3 minute înainte ca pastele să termine de gătit; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
MorcovMorcov
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În timp ce pastele sunt fierbinți, amestecați toate, cu excepția a 1/2 cană de cheddar și unt. Într-un castron, amestecați împreună smântâna, laptele, ouăle, sarea, pudra de muștar și piperul. Îndoiți amestecul în paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
SmântânăSmântână
Brânză CheddarBrânză Cheddar
UntUnt
PiperPiper
PastePaste
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Răsturnați amestecul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați cheddarul rămas și parmezanul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză CheddarBrânză Cheddar
6
Coaceți până când caserola este fermă la atingere și se rumeneste, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista