Gatiti cartea: biscuiti înger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cook the Book: Angel Biscuits. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 167 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea legumelor, zahărul, apa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Gatiti cartea: biscuiti Chipotle Cheddar, Gatiti cartea: Cobbler de mere cu biscuiti Cheddar, și Gatiti cartea: Biscuiti din faina de porumb cu unt de miere.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apa călduță într-un castron mic. Puneți deoparte până când drojdia pare spumoasă.
Amestecați făina, zahărul și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare. Folosiți un blender de patiserie sau vârful degetelor pentru a tăia scurtarea până când bucățile au dimensiunea mazării. Se amestecă Zara în drojdia dizolvată. Se amestecă în amestecul de făină folosind o furculiță, doar până se umezește. O parte sau tot aluatul poate fi refrigerat în acest moment. Aluatul este bun până la o săptămână și de fapt dezvoltă mai multă aromă în timp.
Când este gata de coacere, acoperiți ușor o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent și puneți-o deoparte. Frământați ușor aluatul, aproximativ șase rotații.
Se rulează pe o suprafață ușor făinatăla o grosime de 4 inci. Scoateți biscuiții cu un tăietor de 2 inci. (Nu răsuciți tăietorulsau biscuiții se vor ridica mai înalți pe o parte.) Adunați, rulați și tăiați resturile. Aranjați biscuiții cu părțile laterale atingând foaia de copt pregătită. (Acest lucru îi ajută să crească mai sus și să rămână moi.) Acoperiți cu un prosop umed fără scame sau folie de plastic care a fost ușor acoperită cu spray de gătit antiaderent.
Lăsați biscuiții să crească într-un loc cald până când s-au dublat în vrac, aproximativ 1 oră dacă este la temperatura camerei sau 1 mc dacă aluatul a fost refrigerat.
Preîncălziți cuptorul la 425 -14°.
Coaceți până când biscuiții se rumenesc ușor, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ungeți blaturile cu untul topit și serviți fierbinte.