Galuste de vitel cu escarola in bulion

Galuste de vitel cu escarola in bulion
Găluște de vițel cu Escarole în bulion ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55 g de proteine, 40 g de grăsimi și un total de 792 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,47 USD per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați pâine, coajă de lămâie, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Tortellini în bulion cu Escarole, Maultaschensuppe (găluște în bulion) și Maultaschensuppe (găluște în bulion) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați pâinea în lapte într-un castron mic pentru a se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie, Pentru ServireCoaja De Lamaie, Pentru Servire
Coaja De Lamaie, Pentru ServireCoaja De Lamaie, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano RasAproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano Ras
2
Puneți vițelul măcinat într-un castron mare și presărați cu sare, piper și câteva grătare de nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați gorgonzola, Parmigiano-Reggiano, salvie, usturoi și oul. Stoarceți lichidul din pâine și sfărâmăți-l în firimituri fine între vârfurile degetelor pe măsură ce îl adăugați în amestecul de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Stropiți cu puțin EVOO și amestecați ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
5
Țineți un castron cu apă caldă la îndemână pentru a rula chiftelele sau folosiți o linguriță de 2 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Rulați sau transformați amestecul de carne în bile, umezindu-vă mâinile dacă nu folosiți o lingură și puneți-le pe o tavă de copt sau o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Tăiați grosier scarola în bucăți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
8
Aduceți bulionul și 2 până la 3 căni de apă la fierbere scăzută într-o oală largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați chiftelele și fierbeți până când sunt fierte, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
10
Adăugați scarola în ultimul minut sau 2 de gătit și amestecați până se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
11
Între timp, fierbeți tăițeii într-o oală cu apă clocotită cu sare până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Se scurge si se adauga in supa. Puneti supa in boluri si acoperiti cu cateva gratari de coaja de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista