Găini Cornish La Grătar

Găinile Cornish la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1245 calorii, 98G de proteine, și 91g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, găini de vânat cornish, gingerroot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Găini Cornish La Grătar Cu Cărămidă, Găini Cornish Curry La Grătar, și Găini Cornish la grătar cu lămâie și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați untul, ceapa, pătrunjelul, ghimbirul, usturoiul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Frecați amestecul sub piele și deasupra fiecărei găini de vânat.
Presărați sare și piper rămase în interiorul cavităților găinilor.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de picurare.
Așezați pieptul găinilor cu fața în sus peste tigaia de picurare și grătarul, acoperit, la foc mediu indirect timp de 45-60 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 180 de minute și sucurile de carne se limpezesc.