Găini Cornish Din Cărămidă
Caramida Cornish găini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 3.4 pe portie. O porție conține 887 calorii, 61G de proteine, și 66g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, boabe de piper, găini de vânat cornish și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Găini Cornish La Grătar Cu Cărămidă, Cornish găină sub o cărămidă, și Găini Cornish.
Instrucțiuni
Faceți saramura: aduceți 1 1/2 galoane de apă și 1/3 cană de sare la fiert într-o oală mare, amestecând până când sarea se dizolvă.
Adăugați jumătățile de lămâie, tarhonul, pătrunjelul, usturoiul, frunzele de dafin și boabele de piper; lăsați să se răcească complet.
Așezați găinile cu pieptul în jos pe o tăietură. Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia de-a lungul fiecărei părți a coloanei vertebrale pentru a le îndepărta. Întoarceți găinile cu pieptul în sus și deschideți astfel încât copanele să arate; apăsați ferm sternul pentru a se aplatiza. Scufundați găinile în saramură și refrigerați cel puțin 6 ore și până la 12 ore.
Scoateți găinile din saramură și clătiți bine; se usuca.
Așezați pieptul în sus într-un vas de copt și refrigerați, neacoperit, pentru a usca pielea, cel puțin 30 de minute.
Presărați găinile cu sare. Înfășurați 2 cărămizi cu folie.
Încălziți 1 lingură fiecare ulei de măsline și unt în fiecare dintre cele 2 skillete mari antiaderente sau din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 găină, cu pielea în jos, în fiecare tigaie și împrăștiați cimbrul și usturoiul în jurul ei. Topiți fiecare găină cu o cărămidă învelită în folie și căutați până când începeți să se rumenească, aproximativ 20 de minute, rotind tigăile după cum este necesar pentru gătit uniform.
Scoateți cărămizile și răsturnați cu grijă găinile (nu înlocuiți cărămizile); continuați să gătiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 165 de grade F, încă 20 până la 25 de minute.
Tăiați fiecare găină în jumătate și serviți cu sosurile romesco și chimichurri.
Aruncați 1/2 lire roșii de prune și 4 căței de usturoi (necojite) cu 2 linguri ulei de măsline și 1/4 linguriță sare kosher; se întinde pe o foaie de copt. Prăjiți la 350 de grade F până se înmoaie, 20 de minute; lăsați să se răcească, apoi stoarceți usturoiul.
Combinați roșiile, usturoiul, 3/4 cană ardei roșii prăjiți tocați, 1/4 cană oțet de sherry, 1 lingură miere, 1/2 linguriță sare kosher și un vârf de fulgi de ardei roșu într-un blender; amestecați până se omogenizează.
Transferați într-un castron; amestecați 1/2 cană de migdale prăjite tocate. Stropiți încet în 1/3 cană de ulei de măsline, amestecând.
Puneți 6 căței de usturoi (necurățați) pe o foaie de folie; stropiți cu ulei de măsline și sigilați într-un pachet. Prăjiți la 350 de grade F până se înmoaie, aproximativ 20 de minute; lăsați să se răcească. Strângeți căței de usturoi și amestecați într-o pastă.
Combinați 1 buchet de busuioc (tăiat în panglici subțiri), 1 buchet de pătrunjel tocat fin, 1/4 buchet de oregano tocat fin, 1/3 cană oțet de sherry, 2 șalote tocate fin, 1/2 linguriță de sare kosher și piper după gust. Stropiți încet în 1/3 cană de ulei de măsline, amestecând.
Fotografie realizată de Jason Varney