Găini Cornish Din Cărămidă

Găini Cornish Din Cărămidă
Caramida Cornish găini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 3.4 pe portie. O porție conține 887 calorii, 61G de proteine, și 66g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, boabe de piper, găini de vânat cornish și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Găini Cornish La Grătar Cu Cărămidă, Cornish găină sub o cărămidă, și Găini Cornish.

Instrucțiuni

1
Faceți saramura: aduceți 1 1/2 galoane de apă și 1/3 cană de sare la fiert într-o oală mare, amestecând până când sarea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți din căldură.
3
Adăugați jumătățile de lămâie, tarhonul, pătrunjelul, usturoiul, frunzele de dafin și boabele de piper; lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Așezați găinile cu pieptul în jos pe o tăietură. Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia de-a lungul fiecărei părți a coloanei vertebrale pentru a le îndepărta. Întoarceți găinile cu pieptul în sus și deschideți astfel încât copanele să arate; apăsați ferm sternul pentru a se aplatiza. Scufundați găinile în saramură și refrigerați cel puțin 6 ore și până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Scoateți găinile din saramură și clătiți bine; se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6
Așezați pieptul în sus într-un vas de copt și refrigerați, neacoperit, pentru a usca pielea, cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Presărați găinile cu sare. Înfășurați 2 cărămizi cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Încălziți 1 lingură fiecare ulei de măsline și unt în fiecare dintre cele 2 skillete mari antiaderente sau din fontă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
9
Adăugați 1 găină, cu pielea în jos, în fiecare tigaie și împrăștiați cimbrul și usturoiul în jurul ei. Topiți fiecare găină cu o cărămidă învelită în folie și căutați până când începeți să se rumenească, aproximativ 20 de minute, rotind tigăile după cum este necesar pentru gătit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Scoateți cărămizile și răsturnați cu grijă găinile (nu înlocuiți cărămizile); continuați să gătiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 165 de grade F, încă 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
11
Tăiați fiecare găină în jumătate și serviți cu sosurile romesco și chimichurri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomescoRomesco
12
Sos Romesco
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Aruncați 1/2 lire roșii de prune și 4 căței de usturoi (necojite) cu 2 linguri ulei de măsline și 1/4 linguriță sare kosher; se întinde pe o foaie de copt. Prăjiți la 350 de grade F până se înmoaie, 20 de minute; lăsați să se răcească, apoi stoarceți usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Prune RoșiiPrune Roșii
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Combinați roșiile, usturoiul, 3/4 cană ardei roșii prăjiți tocați, 1/4 cană oțet de sherry, 1 lingură miere, 1/2 linguriță sare kosher și un vârf de fulgi de ardei roșu într-un blender; amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Oțet De SherryOțet De Sherry
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Transferați într-un castron; amestecați 1/2 cană de migdale prăjite tocate. Stropiți încet în 1/3 cană de ulei de măsline, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Vasile Chimichurri
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
17
Puneți 6 căței de usturoi (necurățați) pe o foaie de folie; stropiți cu ulei de măsline și sigilați într-un pachet. Prăjiți la 350 de grade F până se înmoaie, aproximativ 20 de minute; lăsați să se răcească. Strângeți căței de usturoi și amestecați într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
18
Combinați 1 buchet de busuioc (tăiat în panglici subțiri), 1 buchet de pătrunjel tocat fin, 1/4 buchet de oregano tocat fin, 1/3 cană oțet de sherry, 2 șalote tocate fin, 1/2 linguriță de sare kosher și piper după gust. Stropiți încet în 1/3 cană de ulei de măsline, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
19
Fotografie realizată de Jason Varney
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista