Fursecuri Din Dantelă Butterscotch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați fursecurile din dantelă Butterscotch. Această rețetă vegetariană servește 72 și costă 6 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 53 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gg ' s Lace Cookies, Cookie-Uri Din Dantelă, și Fursecuri Din Dantelă De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ovăzul într-un castron mare. Se amestecă untul topit și zahărul brun.
Se toarnă amestecul de zahăr peste ovăz.
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 8 ore sau peste noapte, astfel încât ovăzul să absoarbă untul.
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți generos foile de biscuiți cu scurtare.
Adăugați ingredientele rămase în ovăz; se amestecă bine. Picătură nivel lingurite de aluat 2 inci în afară pe foi cookie, 12 pe foaie.
Coaceți 5 până la 7 minute sau până se rumenesc în jurul marginilor. Se răcește 2 până la 3 minute pe foile de cookie sau până când sunt ferme; scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire.