Cookie-urile cu mere Butterscotch ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 42. O porție conține 120 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, ou, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare includ Biscuiți Cu Budincă De Mere Butterscotch, Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Mere Cu Gheață, și Tort Cu Unt De Mere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Se amestecă făina, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți zahărul brun și 1/2 cană de unt într-un castron mare de mixer până când sunt cremoase. Bateți în ou. Bateți treptat în amestecul de făină alternativ cu suc de mere. Se amestecă 1 1/2 căni de chipsuri de butterscotch, măr și 1/2 cană de nuci. Aruncați o lingură ușor rotunjită pe foi de prăjituri ușor unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Butterscotch
Suc De Mere
Zahăr Brun
Nuci
Unt
Cookie-uri
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Coaceți timp de 10 până la 12 minute, până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Lăsați să stea 2 minute; se răcește pe rafturi de sârmă.
6
În timp ce prăjiturile se răcesc, faceți glazura de butterscotch: topiți chipsurile de butterscotch rămase și 2 linguri de unt într-o cratiță mică, grea, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Butterscotch
Butterscotch
Cookie-uri
Unt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Când untul și chipsurile s-au topit, scoateți tigaia de pe foc și amestecați 1 cană de zahăr de cofetărie și 1 1/2 lingură de suc de mere până când glazura este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Suc De Mere
Unt
Cartofi Prăjiți
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Întindeți glazura pe fursecurile răcite și presărați cu nucile rămase.