Fursecuri Cu Melasă De Ghimbir
Cookie-urile de melasă de ghimbir ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de ou, ghimbir confiat, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri De Ghimbir Fără Ouă / Cookie-Uri De Melasă De Ghimbir Chewy, Fursecuri Cu Melasă De Ghimbir, și Fursecuri Cu Melasă De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele într-un castron mediu.
Folosind un mixer cu suport sau un mixer electric de mână, combinați uleiul, melasa, zahărul și ouăle și bateți timp de 15-20 de secunde până când se combină (dacă utilizați un mixer cu suport, utilizați accesoriul cu palete). Adăugați încet ingredientele uscate și amestecați până când sunt combinate.
Amestecați ghimbirul confiat folosind o spatulă de cauciuc, asigurându-vă că ingredientele uscate și umede sunt complet încorporate. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați în folie de plastic și răciți cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Tapetați o foaie de cookie cu hârtie pergament.
Se toarnă 1/4 cană de zahăr într-un castron mic.
Scoateți aluatul din frigider și formați-l în bile de aproximativ 1 lingură. Înveliți ușor bilele în zahăr și așezați-le pe foaia de copt pregătită.
Coaceți timp de 12 minute. Vor părea puțin gătite, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească câteva minute și transferați pe o farfurie sau un suport de uscare. Repetați până când s-a folosit tot aluatul, aproximativ 30 de fursecuri. Pot fi depozitate într-un recipient etanș timp de 4-5 zile, dar să fim sinceri, nu vor rezista atât de mult.