Fursecuri Cu Alune De Ciocolată

Fursecuri Cu Alune De Ciocolată
Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-urile cu alune de ciocolată ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 67 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 60. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Un amestec de pudră de cacao, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fursecuri cu alune de ciocolată (fursecuri NOTella!)- Scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Cookie-uri de ciocolată cu ciocolată și alune Fine Cooking, și Fursecuri Cu Ciocolată Cu Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Prăjiți nucile într-o tigaie mică în cuptor până când centrele sunt aurii, 12 până la 15 minute. Înfășurați într-un prosop de bucătărie și răciți-l pentru a se încălzi, apoi frecați orice piele liberă. Se taie nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
NuciNuci
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Bateți împreună făina, cacao, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric până devin palide și pufoase, apoi bateți în ou și rom. La viteză mică, amestecați amestecul de făină în 3 loturi doar până se formează un aluat. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
NuciNuci
OuăOuă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-un pătrat de 5 inci. Înfășurați în plastic și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
6
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Întindeți 1 bucată de aluat între 2 foi de pergament într-un pătrat de 11 până la 12 inci. Congelați pe o tavă până când este ferm, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Îndepărtați foaia superioară de pergament și tăiați formele cu tăietori de prăjituri, aranjându-le la distanță de 1/2 inch pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți cookie-urile, poziția de comutare și foile rotative la jumătatea drumului, până când firma și vârfurile sunt ușor crăpate, 8 până la 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
11
Repetați cu aluatul rămas (foi de copt reci și tapetați cu pergament proaspăt). Reroll resturi o dată pentru cookie-uri suplimentare, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
* Aluatul poate fi răcit până la 1 săptămână.* Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista