Fumatul Episcop
Fumatul episcop este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 336 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de ruby port, brandy, kumquats și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la SippitySup are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Bea cu Charles Dickens-Episcopul fumător, Fumatul Episcop & Crăciun în Londra pentru Băieți Club, și Tortul episcopului.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. lipiți 4 sau 5 cuișoare întregi în fiecare dintre kumquats. Este posibil să fie nevoie să străpungeți carnea cu vârful unui cuțit mic pentru a ajuta la acest lucru. Alegeți un model atractiv pentru cuișoare, deoarece fructele cu cuișoare vor fi folosite pentru a garnisi vasul cu pumn. Înfășurați kumquats în folie și puneți-le în cuptor pentru a coace 12 până la 15 minute. Până se înmoaie, dar încă de culoare portocalie strălucitoare. Într-o oală mare nereactivă combinați portul, 30 de cuișoare întregi, 10 toate fructele de condimente și zahărul brun. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic.
Lăsați amestecul să fiarbă, netulburat timp de o oră. Când este gata de servit, strecurați lichidul într-un vas de servire rezistent la căldură, adăugați kumquats coapte și toate sucurile și coniacul. Polonic în cani sunt potire și se servește cald.