Frittata de vinete și măsline
Frittata de vinete și măsline ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 182 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, măsline, brânză feta cu usturoi și ierburi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Încercați Frittata de vinete, măsline și brânză de ierburi, Frittata De Măsline, și Frittata De Măsline Cu Rozmarin La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor de 10 inci (2 inci adâncime) la foc mediu-mare. Saut vinete în ulei fierbinte 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați usturoi, și saut 1 minut. Se amestecă spanacul și se gătește, amestecând continuu, 1 minut sau doar până când spanacul începe să se ofilească.
Adăugați roșii și ardei iute verzi, măsline, sare și piper și gătiți, amestecând frecvent, 2 până la 3 minute sau până când spanacul este ofilit.
Adăugați ouă și presărați cu brânză. Gatiti 3 pana la 5 minute, ridicand usor marginile de frittata cu o spatula si inclinand tigaia astfel incat portia nefierta curge dedesubt.
Coaceți la 350 timp de 12 până la 15 minute sau până când se fixează și se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute. Glisați frittata pe un platou mare și tăiați-o în 8 pene.
* 1 (32-oz.) înlocuitorul de ouă din carton poate fi înlocuit. Măriți timpul de coacere la 16 până la 18 minute sau până când este setat.
** Brânza feta simplă poate fi înlocuită.
Notă: Am testat cu roșii tăiate cubulețe ușoare Ro-Tel și ardei iute verzi.