Frittata cu spanac și praz

Frittata cu spanac și praz
Spanacul și prazul Frittatan este un fără gluten, primar și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 142 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praz, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Frittata De Praz Și Spanac, Frittata De Șuncă Și Praz, și Frittata De Praz.

Instrucțiuni

1
Umpleți un castron cu apă cu gheață. Se amestecă spanacul într-o oală mare cu apă clocotită, se gătește 20 de secunde, apoi se transferă în apă cu gheață. Când se răcește, se scurge, se strecoară uscat și se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Într-un 10-in. tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu, gătiți prazul în 1 lingură. ulei de măsline, amestecând des, până când este foarte fraged, 5 până la 7 minute. Se amestecă usturoiul; gatiti, amestecand, pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați spanac și rozmarin; gatiti scurt, amestecand pentru a acoperi cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Subţire-Subţire-
4
Se ia de pe foc.
5
Bateți ouăle într-un castron. Bateți în 1/2 linguriță. sare și ricotta. Se amestecă verdeața gătită și prazul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
VerziiVerzii
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
7
Preîncălziți broilerul. Tigaie curată și uscată. Se pune la foc mediu și se adaugă uleiul rămas. Când este fierbinte, se toarnă amestecul de ouă; gatiti, amestecand ocazional pentru a distribui branza si verdeata, 1 minut. Continuați să gătiți, înclinați tigaia și folosiți o spatulă pentru a ridica marginea exterioară a frittatei și lăsați ouăle să curgă dedesubt, până când ouăle nu mai curg ușor. Întoarceți căldura la minim și acoperiți tigaia. Gatiti pana cand frittata este aproape gata, 6-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
VerziiVerzii
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Frittata Broil despre 3 în. de la elementul de încălzire până la începutul culorii deasupra, aproximativ 2 minute; scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați să stea în tigaie aproximativ 5 minute, apoi glisați cu grijă pe un platou. Se lasă să se răcească, apoi se taie în diamante (aproximativ 1 1/2 - cu 3-in., sfat la sfat).
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Faceți înainte: până la 1 zi, apoi răciți, acoperit. Aduceți la temperatura camerei pentru a servi.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista