Friscrode cu portocale de sânge și fenicul

Friscrode cu portocale de sânge și fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Frisormele cu portocale de sânge și fenicul. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 90 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați piper, portocale de sânge, frisone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Salată de fenicul cu portocale de sânge, Salată De Spanac Cu Fenicul Și Portocale De Sânge, și Carpaccio De Fenicul Cu Portocale De Sânge Și Măsline Negre.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul, șalotele și un vârf generos de sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Sfert fenicul bec pe lungime și se taie departe de bază. Tăiați sferturile subțiri transversal cu o mandolină sau alt feliator manual de legume sau cu un cuțit de bucătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
MandolinăMandolină
3
Segmentați portocalele: lucrând cu unul câte unul, tăiați o felie de jos și de sus pentru a expune carnea. Stați portocaliu pe o placă de tăiere. Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați coaja și miezul alb, urmând curba fructului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
4
Tăiați între membrane și fructe pentru a elibera segmente într-un castron. Repetați cu portocalele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Îndepărtați miezul și orice frunze exterioare de culoare verde închis cu gust amar și vârfurile frunzelor de la frise. Rupeți frunzele centrale de culoare galben pal în bucăți de mușcătură pentru a obține opt pumni mici.
6
Combinați frise, fenicul și pătrunjelul într-un castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați segmente de portocale la frise, lăsând sucul în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
SucSuc
8
Adăugați ulei de șalotă, mai multe măcinări de piper și 1/2 linguriță. sare și aruncă ușor. Condimentați cu mai multă sare și o stoarcere de suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Serviți imediat.
10
Faceți înainte: prin Pasul 4, până la 8 ore; acoperiți uleiul de șalotă și lăsați la temperatura camerei. Puneți fenicul într-un castron, acoperiți cu un prosop umed și răciți. Acoperiți portocalele și răciți. Înfășurați frise într-un prosop de hârtie, puneți-l într-o pungă de plastic și răciți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FeniculFenicul
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista