Fripturi de ton cu vinetă de lămâie
Fripturile de ton cu vinaigretă de lămâie sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 15 porții. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 86 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de fripturi de ton, sare kosher, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Fripturi de ton la grătar cu vinetă condimentată, Fripturi De Ton La Grătar Cu Lămâie, și Fripturi de ton cu unt de ardei de lămâie.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mare (450 până la 288°).
Intr-un bol mic amestecati ingredientele vinaigrette pana se omogenizeaza bine. Înveliți fripturile de ton pe ambele părți cu vinaigreta și condimentați uniform cu sare și piper.
Periați grătarele de gătit curate. Gratiți tonul la foc mare direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când devine opac pe tot parcursul, aproximativ 8 minute, rotind o dată.
Se servește cald cu pene de lămâie și busuioc proaspăt presărat deasupra.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.