Fripturi de carne de vită cu coajă de susan, cu ananas, Mango și ardei roșu

Fripturi de carne de vită cu coajă de susan, cu ananas, Mango și piper roșu, necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 208 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $ 3.63 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de fripturi de vită, piper, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până semințe de susan negru ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Banane Tahini Cu Miere Sănătoasă ca desert. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Fripturi de carne de vită cu coajă de susan, cu ananas, Mango și ardei roșu, Iarbă și coajă de vită cu coajă de usturoi, cu gust de piper roșu și galben, și Fripturi cu coajă de ardei și usturoi cu sos de Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti gustul, combinați primele 7 ingrediente într-un castron; deoparte.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați sare și piper uniform peste fripturi. Înveliți ambele părți ale fiecărei fripturi cu 1/2 linguriță de semințe de susan, apăsând ușor pentru a adera.
Adăugați fripturi în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Notă de vin: Cabernet Sauvignon poate fi vinul clasic de friptură, dar gustul fructelor tropicale cu aceste fripturi necesită un roșu mai fructat, ca un Zinfandel din California. Încercați St. Francis Vechi Vines Zinfandel 2004 ($1
din Sonoma County. Tonul său îndrăzneț de fructe, fumul și condimentele subtile și finisajul suculent completează aromele asiatice în timp ce se ridică la carne de vită. -- Jeffery Lindenmuth
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă în textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atât timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu doar echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un companion excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.