Fripturi de brânză la cuptorul lent

Slow Cooker Cheese Steaks este o rețetă fără lactate , cu 6 porții. Acest fel principal are 624 de calorii , 48 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Pentru 3,65 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză americană, supă de vită, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 247 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute . Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor . Cu un scor de 93% , acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fripturi cu pesto, roșii și brânză feta , Fripturi de vită cu ciuperci prăjite și vinaigretă de vin roșu și Fripturi frecate cu boia de ardei și coriandru cu salsa de portocale și coriandru .
Instrucțiuni
Pune carnea de vită în vasul de gătit.
Turnați supa de vită, oțetul și Worcestershire peste carnea de vită. Gatiti la foc mic pana cand carnea de vita este gatita la mediu, 3-4 ore.
Scoateți carnea de vită fiartă din bulion și lăsați-o deoparte. Rezervă bulion.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile in ulei pana incep sa se inmoaie; se adauga ceapa si ardeiul verde. Gatiti si amestecati pana cand legumele sunt moi, aproximativ 5 minute.
Tăiați carnea de vită în felii subțiri. Împărțiți carnea de vită și legumele în mod egal între rulouri. Acoperiți fiecare sandviș cu 2 felii de brânză; înfășurați în folie.
Puneti sandviciurile in cuptorul preincalzit si incalziti pana se topeste branza; aproximativ 10 minute.
Serviți sandvișuri fierbinți cu bulion de vită rezervat, dacă doriți.