Fripturi cu ochi de coastă hrănite cu iarbă la grătar cu vinaigretă Balsamic-Caper
Această rețetă servește 4 și costă 1,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 169 calorii. Mergeți la magazin și ridicați fripturi groase de coaste, șalotă, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Fripturi Cu Ochi De Coastă Cu Vinaigretă Balsamic-Caper, Fripturi de pește-spadă la grătar cu unt de busuioc-Caper, și Fripturi la grătar cu ochi de coastă cu Caper și salsa de pesmet.
Instrucțiuni
Se fierbe oțetul într-o tigaie mică peste mediucăldură până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 6 minute.
Adăugați șalotă, 1/4 cană de ulei și piper roșu zdrobit; reveniți la foc mic.
Scoateți din căldură; bateți pătrunjelul, caperele și cimbru.Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Frecați ambele părți ale fripturilor cu ulei șiusturoi.
Se amestecă boia de ardei, 2 lingurițe de sare grosieră și 1 1/2 lingurițe de piper negru într-un castron mic.
Se presară pe ambele părți ale fripturilor.
Lăsați cel puțin 15 minute și până la 1 oră.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Periați grătarul cu ulei pentru a acoperi. Fripturi la grătarpână când sunt gătite până la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pe parte pentru mediu-rar.
Transferfripturi pe farfurii. Lingura vinaigrette peste.
* Disponibil la unele supermarketuri, la magazinele de produse alimentare de specialitate și de la tienda.com.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.