Friptura de vită semnată de mama

Friptura de vită semnată de mama
Friptura de vită semnată de mama este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 548 calorii, 42G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Un amestec de ulei vegetal, friptură de chuck, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Orezul spaniol al mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați berea, următoarele 4 ingrediente și 2 linguri. ulei într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Adăugați friptură, întorcându-vă la strat. Sigilați și răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore.
3
Scoateți friptura din marinadă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
4
Presărați friptura uniform cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
5
Rumeniti 4 minute pe fiecare parte in 1 lingura ramasa. ulei fierbinte într-o tigaie mare de prăjire grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Adăugați marinada rezervată, amestecând pentru a slăbi particulele din partea de jos a tigaiei. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc și se acoperă cu folie de aluminiu rezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți la 300 timp de 2 1/2 ore. Întoarceți friptura și amestecați morcovii, cartofii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți încă 2 ore sau până când friptura și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați friptura și legumele într-un platou de servire. Grăsime degresată din sucuri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
11
Bateți împreună amidonul de porumb și 1/2 cană de apă într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
12
Bateți amestecul de amidon de porumb în sucuri în tigaie; gătiți la foc mediu-mare 5 minute sau până se îngroașă, amestecând pentru a slăbi particulele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
13
Stropiți 1/2 cană de sos peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
14
Serviți sosul rămas cu carne și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
CarneCarne
15
Cola oală friptură: substitut 1 (12-oz.) poate cola băutură răcoritoare pentru bere și continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
FripturăFriptură
BereBere
ColaCola
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista