Friptura de vită semnată de mama este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 548 calorii, 42G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Un amestec de ulei vegetal, friptură de chuck, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Mama mea e cel mai bun Meat Loaf, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Orezul spaniol al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați berea, următoarele 4 ingrediente și 2 linguri. ulei într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bere
Ulei De Gătit
2
Adăugați friptură, întorcându-vă la strat. Sigilați și răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore.
3
Scoateți friptura din marinadă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
4
Presărați friptura uniform cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
5
Rumeniti 4 minute pe fiecare parte in 1 lingura ramasa. ulei fierbinte într-o tigaie mare de prăjire grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Adăugați marinada rezervată, amestecând pentru a slăbi particulele din partea de jos a tigaiei. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se ia de pe foc și se acoperă cu folie de aluminiu rezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
8
Coaceți la 300 timp de 2 1/2 ore. Întoarceți friptura și amestecați morcovii, cartofii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Coaceți încă 2 ore sau până când friptura și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Transferați friptura și legumele într-un platou de servire. Grăsime degresată din sucuri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
11
Bateți împreună amidonul de porumb și 1/2 cană de apă într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
12
Bateți amestecul de amidon de porumb în sucuri în tigaie; gătiți la foc mediu-mare 5 minute sau până se îngroașă, amestecând pentru a slăbi particulele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
13
Stropiți 1/2 cană de sos peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
14
Serviți sosul rămas cu carne și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos
Carne
15
Cola oală friptură: substitut 1 (12-oz.) poate cola băutură răcoritoare pentru bere și continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Friptură
Bere
Cola
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura