Friptura de muschi cu sos bogat de ciuperci

Friptura de muschi cu sos bogat de ciuperci
Friptură de mușchi cu sos bogat de ciuperci necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,83 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 283 de calorii. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați cățel de usturoi, bulion de vită, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52%, care este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Friptură de mușchie înăbușită cu sos de adobo, Friptură de mușchi de porc Crock-Pot cu sos cremos de ciuperci și Friptură de mușchi cu sos de ciuperci Marsala.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, gătiți și amestecați făina timp de 4-5 minute sau până la culoare deschisă. Transferați imediat într-un castron mic; se bate în bulion până se omogenizează. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Presărați carnea de vită cu sare și piper. În aceeași tigaie, gătiți carnea de vită în ulei la foc mediu timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcut, 170° °).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți și păstrați la cald.
4
În aceeași tigaie, căliți ciupercile până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se adauga usturoiul, rozmarinul si sarea; mai soti cu 1 minut. Se amestecă sherry. Se amestecă amestecul de făină; se adauga in tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa. Se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se serveste cu friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptura de mușchi. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Argyle Reserve Pinot Noir. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Argyle Reserve Pinot Noir
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu o textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a nota 92 puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista