Friptură Ușor Arsă
Friptura ușor arsă este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 1 porție. O porție conține 37 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sos ușor de friptură cu friptură cu cuier ars, Friptură Ușoară De Friptură, și Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți friptura din frigider și lăsați-o să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 30 până la 45 de minute.Condimentați friptura pe ambele părți cu sare și piper. Frecați ambele părți cu uleiul de măsline și lăsați-le deoparte.
Încălziți o tigaie cu fund mediu greu (nu se lipeste!) la foc mare până când este foarte fierbinte, dar nu fumează, aproximativ 3 până la 4 minute. (Dacă tigaia se încălzește prea mult și începe să fumeze, scoateți-o de pe foc pentru a se răci puțin.)
Așezați friptura în tigaie și lăsați-o să gătească netulburată până se formează o crustă întunecată pe fund, aproximativ 3 până la 4 minute.Întoarceți friptura folosind clești sau o spatulă și gătiți până când este mediu rar, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult. Pentru a verifica coacerea, folosiți degetul pentru a apăsa friptura: ar trebui să fie fermă în jurul marginilor, dar totuși să dea în centru. De asemenea, puteți utiliza un termometru cu citire instantanee; ar trebui să citească aproximativ 125 de la 130 de la 130 de la F.
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de servire.