Friptură Simplă De Vită
Friptura simplă de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 587 calorii, 51G de proteine, și 41G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,79 USD pe porție. Dacă aveți friptură de vită, unt, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 309 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, Super Simplu Crockpot Friptură De Vită, și Friptură de vită cu sos asiatic simplu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Turnați ulei vegetal într-un vas mare sigur pentru cuptor la foc mediu-mare. Condimentează friptura de chuck cu sare și piper negru. Se rumenesc carnea pe ambele părți în uleiul încins și se transferă pe o farfurie.
Se amestecă morcovii, țelina și ceapa în oală și se gătește și se amestecă până când legumele încep să-și elibereze sucurile, aproximativ 3 minute; slăbiți bucățile de aromă maro de pe fundul oalei.
Adăugați unt și gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Apoi presărați rozmarin, amestecați legumele și întoarceți friptura în oală. Acoperiți vasul cu un capac.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când friptura de chuck este fragedă, aproximativ 2 1/2 până la 3 ore. Condimentați legumele cu sare suplimentară și piper negru, dacă doriți.