Friptură Picantă De Fustă Tamarind

Friptură Picantă De Fustă Tamarind
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fustă Tamarind picantă. O porție conține 344 calorii, 37g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, concentrat de tamarind, friptură de fustă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Picant Fusta Friptură, Friptură De Fustă Picantă La Grătar, și Rețetă Picantă De Friptură De Fustă Hoisin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ardeii iute, tamarindul, zahărul brun,sarea și 1 lingură de ulei într-un vas de copt puțin adâncpână când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
TamarindTamarind
Ardei IuteArdei Iute
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Adăugați friptură și turnpentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la înălțimecăldură. Lucrând în 2 loturi și adăugând 2 lingurițe de ulei între loturi, gătiți până se rumenesc profund, 2-4 minutepe parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați friptura pe o tăietură; lasăodihniți-vă cu cel puțin 5 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Faceți înainte: friptura poate fi marinată1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista