Friptură peruviană și cartofi prăjiți
Dacă 44 de cenți pe porție falls în bugetul dvs., friptură Peruvian și cartofi Se amestecă-prăji ar putea fi un imens fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă pentru a încerca. O porție conține 174 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 35. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, coriandru măcinat, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură De Susan Se Amestecă Prăji, Pui și Broccoli se amestecă, și Carne de vită și Broccoli se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați uleiul de măsline, chimenul, coriandrul, usturoiul și un vârf generos de sare și piper.
Tăiați friptura în bucăți de 4 inci; feliați fripturile peste cereale cu grosimea de 1/2 inci și adăugați în castron împreună cu ceapa.
Se lasă la marinat 10 minute.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți 1/2 inch de ulei până la sclipire.
Adăugați cartofii prăjiți și prăjiți la foc mare până devin aurii și crocante, aproximativ 3 minute; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Încălziți o tavă mare până când este foarte fierbinte.
Adăugați friptura și ceapa împreună cu jalapeosul murat și amestecați la foc mare până când carnea și ceapa sunt fierte și ușor carbonizate, 3 până la 4 minute.
Adăugați roșia și gătiți până se înmoaie și începe să se răcească, aproximativ 1 minut.
Adăugați cartofii prăjiți și cilantro și răsturnați cu o spatulă pentru a combina.
Serviți imediat cu sos fierbinte.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Valley Merlot]()
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.