Friptură de vită răcită
Friptura răcită de carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 540 calorii, 32g de proteine, și 43G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați filet de vită, hrean, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Încercați Friptură De Vită, Friptură De Vită, și Friptură De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați filetul pe o foaie de copt căptușită cu folie sau o tigaie. Faceți 12 fante mici pe partea superioară a cărnii; introduceți jumătățile de usturoi.
Combinați muștarul și 2 linguri de hrean preparat într-un castron mic și întindeți uniform deasupra și părțile laterale ale cărnii de vită.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până la gradul dorit de coacere. (Pentru rare, scoateți din cuptor la 13
Carnea de vită va continua să gătească la 140 cu căldură reziduală.) Acoperiți și răciți câteva ore sau peste noapte.
Combinați smântâna și restul de 2 linguri de hrean; se servește cu carne de vită răcită.
Pentru canapele individuale, feliați carnea de vită cu grosimea de 1/4 inch și tăiați-o în pene.
Așezați pe felii de baghetă franceză prăjită, acoperiți cu o mică bucată de amestec de smântână și garnisiți cu pătrunjel proaspăt. Face aproximativ 5 duzini de aperitive.