Friptură De Vită Hash Caserola

Friptură De Vită Hash Caserola
Friptură de vită hash caserola este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.89 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Un amestec de apă, lapte, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Friptură De Vită Hash, Cheesy Hash Maro Oală Friptură Caserola, și Brânză Friptură De Vită Hash Ou Coace.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura de vită într-un aragaz lent cu apă și sos Worcestershire. Acoperiți și gătiți 6 până la 7 ore la scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Friptură De VităFriptură De Vită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Scoateți carnea de vită din aragazul lent și tăiați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se amestecă laptele și supa într-o cratiță și se aduce la fierbere. Se amestecă brânza Cheddar în amestec până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Eliminați de la căldură, și se amestecă în carne de vită mărunțită și maro hash. Condimentează cu pudră de curry, sare, praf de usturoi, sare condimentată, boia și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Transferați într-o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
7
Coaceți 35 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista