Friptură De Vită Hash Caserola
Friptură de vită hash caserola este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.89 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Un amestec de apă, lapte, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Friptură De Vită Hash, Cheesy Hash Maro Oală Friptură Caserola, și Brânză Friptură De Vită Hash Ou Coace.
Instrucțiuni
Așezați friptura de vită într-un aragaz lent cu apă și sos Worcestershire. Acoperiți și gătiți 6 până la 7 ore la scăzut.
Scoateți carnea de vită din aragazul lent și tăiați-o.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Se amestecă laptele și supa într-o cratiță și se aduce la fierbere. Se amestecă brânza Cheddar în amestec până se topește.
Eliminați de la căldură, și se amestecă în carne de vită mărunțită și maro hash. Condimentează cu pudră de curry, sare, praf de usturoi, sare condimentată, boia și piper.
Transferați într-o farfurie.
Coaceți 35 de minute în cuptorul preîncălzit.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.