Friptură De Vită Corned
Friptura de vită Corned este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru $ 3.82 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 745 calorii, 51G de proteine, și 47G de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, piept de vită corned, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Carne De Vită, Carne De Vită, și Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Așezați pieptul în centrul unei tigaie. Aranjați cartofii și morcovii în jurul părților laterale.
Așezați ceapa și usturoiul deasupra fripturii și condimentați cu sare și piper. Goliți pachetul de condimente peste friptură și turnați suficientă apă în tigaie pentru a acoperi aproape cartofii. Acoperiți cu un capac sau o folie de aluminiu grea.
Prăjiți timp de 5 până la 6 ore în cuptorul preîncălzit, până când friptura este atât de fragedă încât poate fi dezlipită cu o furculiță.