Friptură De Vită Corned

Friptură De Vită Corned
Friptura de vită Corned este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 8 porții. Pentru $ 3.82 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 745 calorii, 51G de proteine, și 47G de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, piept de vită corned, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Carne De Vită, Carne De Vită, și Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați pieptul în centrul unei tigaie. Aranjați cartofii și morcovii în jurul părților laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Așezați ceapa și usturoiul deasupra fripturii și condimentați cu sare și piper. Goliți pachetul de condimente peste friptură și turnați suficientă apă în tigaie pentru a acoperi aproape cartofii. Acoperiți cu un capac sau o folie de aluminiu grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Prăjiți timp de 5 până la 6 ore în cuptorul preîncălzit, până când friptura este atât de fragedă încât poate fi dezlipită cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista