Friptură de tigaie de stridii și ceapă caramelizată cu salată verde de iarnă și vinetă de mere verzi

Friptură de tigaie de stridii și ceapă caramelizată cu salată verde de iarnă și vinetă de mere verzi
Oyster și caramelizat ceapa tigaie friptură cu salata verde de iarnă și verde Vinaigrette de mere ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 652 calorii, 17g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Dacă aveți la îndemână unt, escarolă, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de tigaie de stridii și ceapă caramelizată cu salată verde de iarnă și vinetă de mere verzi, Salată verde de iarnă cu vinaigretă de mere verzi, și Salată verde de iarnă cu vinetă de miere - cidru de mere.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și zahărul și gătiți până când ceapa se rumeneste și se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ZahărZahăr
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
În timp ce ceapa se gătește, așezați cartofii într-o cratiță medie umplută cu apă rece sărată. Aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii sunt tocmai fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Scurgeți cartofii și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
6
Adăugați bulionul de scoici în ceapă și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
BulionBulion
7
Adăugați stridiile și cartofii și fierbeți doar până când stridiile au fiert, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
StridiiStridii
8
Bateți în creme fraiche și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Creme FraicheCreme Fraiche
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Se ia de pe foc și se amestecă tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
10
Se servește cu salată verde de iarnă și vinetă de mere verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr VerdeMăr Verde
VinetăVinetă
11
Combinați verdeața, țelina, merele și brânza într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
țelinățelină
BrânzăBrânză
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Bateți împreună atât oțeturile, cât și șalota. Bateți încet uleiul și condimentați cu sare și piper. Aruncați ingredientele salatei cu o parte din vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiIarnă
Revista