Friptură de roșii cu brânză de capră la cuptor și salată de ierburi

Friptură de roșii cu brânză de capră la cuptor și salată de ierburi
Rețeta Friptură de roșii cu brânză de capră la cuptor și salată de ierburi poate fi făcută în aproximativ 27 de minute . O porție conține 121 de calorii , 4 g de proteine și 9 g de grăsimi . Pentru 1,43 USD per porție , primești un aperitiv care servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ou, brânză de capră rotundă, creson tânăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Foodnetwork. Este perfect pentru ziua indragostitilor . În general, această rețetă câștigă un scor excelent de 87% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cești cu brânză de capră și roșii , Strate de roșii proaspete și brânză de capră cu ulei de ierburi și Salată de avocado-ierburi cu brânză de capră .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, puțin adânc, amestecați pesmetul cu sare și piper, după gust. Într-un alt castron mic, puțin adânc, bateți oul până se omogenizează. Înmuiați fiecare brânză de capră în ou, apoi în pesmet, bătând pesmetul la loc. Acoperiți și dați la frigider rondele de brânză acoperite timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Brânză De CaprăBrânză De Capră
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Centrați feliile de roșii pe 4 farfurii de salată și asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
3
Se încălzește o tigaie mare antiaderență la foc moderat și se toarnă 2 linguri de ulei de măsline. Când uleiul este aproape afumat, adăugați rondelele de brânză. Gatiti pana se rumenesc usor, aproximativ 45 de secunde. Întoarceți-le și gătiți pe cealaltă parte până când brânza se simte doar tremurând, cu aproximativ 45 de secunde mai mult, în funcție de grosimea rondelelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Pe fiecare felie de roșie se pune câte o brânză rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Într-un castron, amestecați ierburile cu un strop ușor de ulei de măsline, un strop de oțet de vin roșu și sare și piper, după gust. Puneți ierburile deasupra brânzei, împărțindu-le uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Serviți imediat.
7
Notele lui Michael: Această salată arată cel mai bine atunci când felia de roșii și felia de brânză de capră au aproximativ aceeași dimensiune. Așadar, dacă puteți găsi brânză de capră doar în bușteni mici, poate doriți să serviți 2 rondele de brânză de capră la fiecare restaurant și să le cocoțați pe felii de roșii mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
BibanBiban
8
Asigurați-vă că luați toate tulpinile de pe ierburi cu grijă, astfel încât oaspeții să se poată bucura doar de frunzele moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista