Friptură de porc glazurată cu afine
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia dvs. de rețete, friptura de porc glazurată cu afine ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8 și costă 2,08 USD per porție. Acest fel principal are 340 de calorii , 39 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți zahăr brun, piper, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 74% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prăjitură germană de lămâie cu merișor Aka Zitronenkuchen de merișor , mușchiă de porc glazurată cu zahăr brun și balsamic și cotlete de porc glazurate .
Instrucțiuni
Se amestecă sare și piper; frecați peste friptură.
Puneți friptura, cu partea grasă în sus, pe un grătar într-o tavă unsă cu unsoare.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 40 de minute.
Între timp, combinați într-o cratiță sosul de afine, sucul de portocale și zahărul brun; gătiți la foc mediu până când sosul de afine se topește.
Stropiți o pătrime din glazură peste friptură.
Coaceți încă 20 de minute; sau până când un termometru arată 145°, ungeți frecvent cu glazura rămasă.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii. Glazura rămasă caldă; se serveste cu friptura.